Steve Perryman Sport Travel Norge AS • Hellerudveien 132 E • 0687 Oslo • Norge info@steveperryman.no • 23 19 60 70 Org nr. 820 988 892
eller Dato

Hjem > Fotballreiser > England > Premier League > Liverpool FC

Liverpool FC

Det å få oppleve den helt unike atmosfæren på klassike Anfield, er noe alle fotballelskere bør få med seg.

Liverpool FC, som i dag holder til på den moderniserte arenaen på Anfield Road, er en av Englands mest berømte arenaer. Laget spiller alltid for fulle tribuner, hvor mange av tilskuerne er tilreisende nordmenn.

Klubben har gjennom tidene hatt en stor mengde profiler, både blant spillere og ledere. Fra Kenny Dalglish, Bill Shankly, John Barnes og Ian Rush til senere tids idoler som Jamie Carragher, Luis Suarez og legenden Steven Gerrard.

I dag heter stjernene, Mo Salah, Saudio Mané, Roberto Firmino. James Milner og Virgil van Dijk. Laget ledes av den karismatiske tyskeren Jürgen Klopp som med sin fotballfilosofi fått klubbens supportere til å tro på nye store triumfer.

Klubben har vært hjem for et antall norske spillere der John Arne Riise, med sine 234 kamper, er den mest profilerte. Men også Stig Inge Bjørnebye, Øyvind Leonhardsen, Vegard Heggem og Bjørn Tore Kvarme har spilt foran den klassiske tribuneseksjonen The Kop.

Liverpool er en by i den vestlige delen av England, ikke så langt fra grensen til Wales. Byen er kanskje mest kjent for både fotballen og legendariske The Beatles. Men denne byen byr også på en god stemning der en eldre og genuin engelsk atmosfære går hånd i hånd med moderne og nybygde kulturarenaer og shoppingsentre. I Liverpool finns det meste for en perfekt fotball- og nytelsesreise og er det ikke kampdag kan du besøke en av de historiske pubene, ta en spasertur langs havnen, besøke Beatlesmuseet, eller hvorfor ikke ta en guidet omvisning på Anfield. Det meste kan oppleves her, gjennom en pakkereise eller en skreddersydd løsning.

Steve Perryman Sport Travel er autorisert agent for Liverpool FC og kan dermed gi deg som besøkende og kunde enda bedre service og unie muligheter på en fotballreise til Liverpool.