Steve Perryman Sport Travel Norge AS • Hellerudveien 132 E • 0687 Oslo • Norge info@steveperryman.no • 23 19 60 70 Org nr. 820 988 892
eller Dato
  • man.
  • tir.
  • ons.
  • tor.
  • fre.
  • lør.
  • søn.

Hjem > Fotballreiser > England > Premier League > Manchester United FC

Manchester United FC

Det råder ingen tvil om at Manchester United er en av de største fotballklubbene i verden. Klubben har stolte tradisjoner og en historie som inneholder både tragedier og triumfer. Det er en klubb som engasjerer, og enten man elsker eller misliker Manchester United kan man ikke se bort fra at fremgangen klubben har hatt er enestående.

Meritter

Manchester United har funnet flest ligatitler i England opp gjennom årene, hele 20 ganger har Manchester United tronet øverst i tabellen. De har tatt hjem 12 FA-cup pokaler til Old Trafford og vunnet Ligacupen 5 ganger. I tillegg kommer triumfer i Serievinnercupen (Europacupen), Champions League, UEFA-cupen, Europa League og Cupvinnercupen, så pokalskapet er innholdsrikt.

Managers

Det er nesten umulig å snakke om Manchester United uten å nevne Sir Alex Ferguson, skotten som tok over som manager etter Ron Atkinson i november 1986. Han klarte å ta en allerede da fremgangsrik og stor klubb til uante høyder. I sesongen 1998/1999 vant klubben «The Treble», dvs. ligagull, FA-cupen og Champions League. En annen klubblegende er Sir Matt Busby, som vant ligaen 5 ganger, FA-cupen 2 ganger, samt 1 Europacup. I dag er det vår egen Ole Gunnar Solskjær som har tatt over etter portugiseren José Mourinho som hovedansvarlig på «Drømmenes Teater».

Spillere

På Old Trafford har stjernespillere som britiske George Best, Bobby Charlton, David Beckham, Wayne Rooney, Paul Scholes, Dennis Law og Ryan Giggs briljert. Dessuten har klubben hatt mange utenlandske profiler og sterke personligheter som franskmannen Eric Cantona, portugisiske Cristiano Ronaldo og svenskenes Zlatan Ibrahimović, fantastiske fotballspillere alle som en. For oss nordmenn, er det nåværende manager, Ole Gunnar Solskjær en klar ener, hans egen sang har vel aldri blitt sunget så mye som i disse dager på Old Trafford under kampene. Ronny Johnsen og Henning Berg har også hatt Old Trafford som hjemmebane.

I dag er det spillere som David de Gea, Paul Pogba, Romelu Lukaku og Anthony Martial som fører klubbens stolte tradisjoner videre.
I de senere år har den røde delen av Manchester fått hard konkurranse fra den lyseblå delen av byen, hvilket på ingen måte har minket på interessen for å dra på fotballreise til nordvestre England.

Fotballtur

Opplev Old Trafford, som i de senere år nesten alltid er fullsatt med drøyt 75 000 tilskuere, hør sangene runge fra Stretford End og kjenn på atmosfæren når laget gjør entré fra spillertunnelen. En fotballtur til Old Trafford er alltid et sikkert valg!

Steve Perryman Sport Travel er autorisert agent for Manchester United FC. Vi kan således gi deg som reiser med oss en enda bedre opplevelse på reisen til Manchester og besøket på Old Trafford.

24 apr
Manchester United FC Manchester City FC
Fotball - Premier League - Spilles 24.04.2019 @ Manchester
Fra: 5 995:-
28 apr
Manchester United FC Chelsea FC
Fotball - Premier League - Spilles 28.04.2019 @ Manchester
Fra: 11 245:-
12 mai
Manchester United FC Cardiff City FC
Fotball - Premier League - Spilles 12.05.2019 @ Manchester
Fra: 5 645:-