Steve Perryman Sport Travel Norge AS • Hellerudveien 132 E • 0687 Oslo • Norge info@steveperryman.no • 23 19 60 70 Org nr. 820 988 892
eller Dato

Hjem > Fotballreiser > Spania > La Liga > FC Barcelona

FC Barcelona

På Europas største fotballsarena, Camp Nou, spiller katalanernes favorittklubb FC Barcelona sine hjemmekamper. Arenaen er et skue også utenom kampdagene, men når Barca spiller er opplevelsen noe halt annet, stadion rommer drøyt 100 000 tilskuere. I Barcelona finner man dessuten også en rekke andre severdigheter, og byen er en av de mest besøkte turistdestinasjonene i Europa.

Som en av verdens mest fremgangsrike klubber har FC Barcelona følgelig vært hjem for en rekke store spillere gjennom årene. Stjerner som Diego Maradona, Romario, Ronaldinho, Carles Puyol, Andres Iniesta, og Xavi Hernandez.

I dag er det fremfor alt Lionel Messi, den argentinske superstjernen, av mange ansett som verdens beste fotballspillere. Messi har siden han kom til klubben som tenåring, vært tro mot klubben, det forholdet begynte i begynnelsen av 2000-tallet.

På våre fotballreiser til Barcelona får du sjansen til å oppleve både Messi, Luis Suarez, Philippe Coutinho og Ivan Rakitic sammen med lagkompisene i en av de mest populære klubbene i Europa.

Vi tilbyr pakkereiser til Barcelonas kamper, hvor vi i tillegg til fotballbilletter kan ordne fly og hotell. Videre er vi behjelpelige med annen praktisk informasjon, som kart og restaurantanbefalinger.