Steve Perryman Sport Travel Norge AS • Hellerudveien 132 E • 0687 Oslo • Norge info@steveperryman.no • 23 19 60 70 Org nr. 820 988 892
eller Dato

Fotballreiser > Tyskland

Fotballreiser til Tyskland

Metropolen Berlin, spennende storbyer og idylliske landsbyer. Historie, kultur, bratwürst og ølfestivaler. Tyskland byr på uforglemmelige opplevelser for alle, både på og utenfor banen.

Tysk fotball forbindes med et fantastisk lagmaskineri av et landslag og Bundesliga er det offisielle navnet på den tyske toppdivisjonen. Den ble grunnlagt i 1963 og som oftest vinner Bayern München. De har vunnet den 27 ganger. Neste på listen er Borussia Dortmund og Borussia Mönchengladbach, som har 5 titler hver. Publikumsinteressen for å dra på kamp i Tyskland er enorm og de har det høyeste gjennomsnittet (ca 45.000) av alle ligaer i hele verden.

Det har vært mange norske spillere i tysk fotball. De 3 spillerne med flest kamper er Jørn Andersen, Rune Bratseth og Anders Giske. Alle med langt over 200 kamper hver. Jørn Andersen er den mestscorende spilleren med 67 mål og er faktisk tysk statsborger.