Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

Hur betalar vi?
Dere kan velge når dere booker om dere betaler hele beløpet, eller om dere vil ha faktura. Betaler dere med faktura så betaler dere påmeldingsavgift 10 dager etter reservering og sluttbetaler 14 dager innen avreise.

Kan jeg få tak i en representant fra dere ved reisemålet?
Hvis det er en individuell reise dere har booket er det ikke sikkert at vi har personell på plass men dere har tilgang på vårt servicenummer så dere kan nå oss.

Får jeg poeng på flyreisen om jeg booker via Steve Perryman?
Om du oppgir ditt Eurobonus nummer ved bookningen, så registrerer vi det for deg.

Kan jeg også kjøpe match billett via dere?
I visse tilfeller går det bra. Kontakt info@steveperryman.se så får du hjelp

Kan jeg kjøpe en reise fra Steve Perryman uten å gå på en sportevent?
Absolutt, det går kjempefint. Kontakt en selger som hjelper deg. info@steveperryman.se

Er deres profiler med på alle reiser?
Sportsprofilene er med på visse reiser og det fremgår tydelig hvilke reiser det er.

Hvordan og når får jeg billettene?
Reisedokumentasjon sendes ut circa en uke innen deres avreise. I de fleste tilfeller er matchbilletten med i den utsendelsen. Om ikke, så leveres billettene til hotellet deres.

Får vi sitte ved siden av hverandre på arenaen?
Ja det er vår målsetting. Er dere mange så kan dere bli oppdelt i grupperinger, men ingen sitter alene.

Hvor går man før kampen for å få ta del i den beste atmosfæren?
Det kommer ann på hvilken destinasjon og hvilken arena dere er på. Kontakt vår spesialist for å få rede på hva som gjelder for akkurat deg. info@steveperryman.se

Hvilke restauranter kan dere anbefale?
Det kommer an på hvilken destinasjon og hvilken arena dere er på. Kontakt vår spesialist for å få rede på hva som gjelder for akkurat deg. info@steveperryman.se

Hvilke sverdigheter bør ikke misses i denne byen?
Gå inn på Reisemål og se hva vi foreslår for akkurat din destinasjon

Bør jeg ta ut penger i Sverige før jeg drar?
Steve Perryman anbefaler at dere veksler til reisemålets valuta innen avreise, da det gir en bedre vekslingskurs. Det pleier også å være bra å ha lokal valuta for hånden allerede på flyplassen ved ankomst.

Inngår transport fra flyplassen til hotell eller fra hotell til arenaen?
Nei, ikke om dett er en individuell reise. Er dere en gruppe kan vi ordne transport for dere mot kostnad hvis dere ønsker det.

Har jeg noen forsikring når jeg reiser med dere?
Steve Perryman samarbeider med Solid Forsikringer som er en stor aktør på reiseforsikringer. Solid er representert i flere land og tilbyr Alarmtjeneste døgnet rundt via SOS International.

Vi anbefaler alltid at du tegner en avbestillingsbeskyttelse når du skal ut å reise. Solids avbestillingsbeskyttels gjelder hvis du eller dine medreisende blir syke og må avbestille. Det gir deg også en ekstra trygghet ved flyttede eller innstilte events, for eksempel en fotballkamp. Skulle din event bli innstilt eller flyttet kan du enten forlenge din reise eller avbestille og få dine penger tilbake.

Hva inngår i deres pakker?
To netter i delt dobbeltrom inkl frokost, matchbillett på langside om ikke annet oppgis.

Hvorfor inngår ikke fly i deres pakker?
Endel velger å forlenge oppholdet eller reise med andre flyselskap enn de Steve Perryman samarbeider med. Vi lar dere velge fritt hvordan dere vil gjøre det men Steve Perryman hjelper gjerne til med flybookinger om dere ønsker det. Kontakt info@steveperryman.se

Hva menes med ett pre-game?
Vi samles innen kampen for samvær

Hva innebærer offisielle billetter?
Billettene går ikke via mellomledd som presser opp prisene. Dere kan se hvilke plasser dere har og dermed sitte ved siden av hverandre.

Hva er fordelen med offisielle billetter?
Billettene går ikke via mellomledd som presser opp prisene. Dere kan se hvilke plasser dere har og dermed sitte ved siden av hverandre.

Hva skjer om jeg mister min billett til kampen ?
I de fleste tilfeller kan vi gjøre en kopi av billettensom dere får hentet ut på arenaen på kampdagen. Det forutsetter at vi får rede på det senest dagen før kampen.

Hvordan kommer jeg meg til arenaen?
I vår utsendelse av reisedokumentasjon beskrives det hvordan man på beste vis kommer seg til eventet.

Hva betyr hospitality?
Direkte oversettelse er ”gjestfrihet”, f.eks en servicedisk på hotell som hjelper gjester med spesielle ønsker.

Får man ha på seg bortelagets trøye hvis man sitter blandt hjemmepublikum på en kamp?
Vi anbefaler det ikke da det kan vekke reaksjoner.

Kan kamper komme til å endre spilledato?/Hva skjer da?
Kamper kan flyttes fra opprinnelig dato til en annen dag. Tv selskap eller deltagere i en cupkamp kan påvirke en kampflytting, men oftest så spilles kampen på annen dag, samme helg. Vår anbefaling er å forsøke å booke en ekstranatt på hotellet for å dekke inn en eventuell kampflytt.

Hvem er Steve Perryman?
Vårt navn kommer fra en legende som også er deleier i firmaet. Steve Perryman gjorde fantastiske a 866 kamper for Tottenham Hotspur mellom årene 1969 og 1986. Som 20-åring ble han oppnevnt som den yngste kapteinen i klubbens historie. Han var med og vant FA Cupen 1981 og 1982, UEFA Cupen 1972 og 1984, samt Liga Cupen 1971 og 1973.

Etter den fantastiske spillerkarrieren som ble avsluttet i 1990, innledet han en fremgangsrik trenerkarierre. Den har gjennom årene omfattet et flertall lag i England, Japan og Norge. For tiden er han director of football i det engelske amatørlaget Exeter.

Steves enorme vilje til å alltid gi sitt ytterste, inspirerer og motiverer oss innenfor firmaet til daglig å leve opp til våre høyt stillte mål. Våre ledestjerner som vi hele tiden jobber etter er tilgjengelighet, trygghet, service og prisgunstighet.