Vår filosofi

Vår filosofi

Steve Perryman Sport Travel ble grunnlagt i 1997 og er idag Nordens ledende reisearrangør innem sport og underholdning. Vi finnes i Sverige, Norge (Steve Perryman Sport Travel A/S) og Finland (Event Travel Finland Oy)

Vår visjon er å gi deg tilgang til et unikt utvalg av opplevelser innen sport og underholdning, til beste mulige pris. Takket være lang erfaring og et sterkt kontaktnettverk i hvert land og by er dette mulig.

Gjennom våre samarbeidspartnere garanterer vi deg ekte kvalitetsbilletter til de største og heteste eventene innen sport og underholdning.

Vårt navn kommer fra lagenden Steve Perryman som gjorde fantastiske 866 kamper for Tottenham Hotspur mellom årene 1969 og 1986. Som 20-åring ble han oppnevnt som den yngste kapteinen i klubbens historie. Han var med og vant FA Cupen 1981 og 1982, UEFA Cupen 1972 og 1984, samt Liga Cupen 1971 og 1973. Etter den fantastiske spillerkarrieren som ble avsluttet i 1990, innledet han en fremgangsrik trenerkarierre. Den har gjennom årene omfattet et flertall lag i England, Japan og Norge. For tiden er han director of football i det engelske amatørlaget Exeter.

Steves enorme vilje til å alltid gi sitt ytterste, inspirerer og motiverer oss innenfor firmaet til daglig å leve opp til våre høyt stillte mål. Våre ledestjerner som vi hele tiden jobber etter er tilgjengelighet, trygghet, service og prisgunstighet.