OM SELSKAPET

Steve Perryman ble etablert 1997 og vi er i dag en av Norges ledende reisearrangører innen sport og underholdning.

Selskapets visjon er å gi våre kunder tilgang til et utvalg av unike opplevelser innen sport og underholdning til best mulig pris. Gjennom lang erfaring og et etablert kontaktnettverk sikrer vi våre kunder tilgjengelighet til de største og mest attraktive evenementene innen sport og underholdning. Vi har dessuten kjennskap til de beste restaurantene, nattklubbene, butikkene og severdighetene.

Selskapets motto er: tilgjengelighet, trygghet, service og prisverdighet.

Velkommen til Steve Perrymans spennende verden innen sport og underholdning.

 

Hvem er Steve Perryman?

Steve, som er deleier i Steve Perryman, var en hyllet fotballspiller som spilte fantastiske 866 kamper for Tottenham Hotspur mellom 1969 og 1986. Som 20-åring ble han i 1971 den yngste kapteinen i klubbens historie. Han vant FA Cupen 1981 og 1982, UEFA Cupen i 1972 og 1984, samt Liga Cupen 1971 og 1973.

Etter en fantastisk spillerkarriere som ble avsluttet i 1990, innledet han en fremgangsrik trenerkarriere i flere klubber i England, Japan og Norge. I dag er Steve Director of Football i den engelske League 1 klubben Exeter.

Steve Perrymans kvaliteter og enorme vilje til alltid å yte sitt beste både som spiller og lederfigur, inspirerer og motiverer oss i selskapet og får oss til å strebe mot våre høye målsetninger.