Steve Perryman Sport Travel Norge AS • Hellerudveien 132 E • 0687 Oslo • Norge info@steveperryman.no • 23 19 60 70 Org nr. 820 988 892
eller Dato

Chelsea FC

”The Blues” synges det om på tribunen på Stambord Bridge, i sydvestlige London, hvor Chelsea FC holder til. Klubben har huset gamle storheter som Ron Harris, Jimmy Greaves og Peter Bonetti, og mer nylig legender som Dennis Wise, Frank Lampard, John Terry og Petr Cech. Tre norske spillere har representert klubben, Erland Johnsen, Frode Grodås og Tore André Flo.

Under nye sjefen Maurizio Sarri har Eden Hazard blomstret igjen og sammen lagkamratene Willian, Pedro, Kanté, Marcos Alonso og Morata ser Chelsea ut som en sterk utforder til å vinne ligaen igjen.

Klubben ble grunnlagt i 1905 og er en av de mest kjente klubbene i Premier League men det er fremst de siste tiårene som Chelsea FC har hatt en posisjon i toppen av engelsk fotball. Steve Perryman Sport Travel er autorisert agent for klubben og kan derfor tilby det lille ekstra dersom du ønsker å booke en fotballtur til London og Stamford Bridge.

Fotballreiser til London kan selvsagt kombineres med utallige andre opplevelser i denne fantastiske hovedstaden.