Reis til EM 2020 med Steve Perryman Sport Travel

EM 2020

Spesialpakker til EM 2020

EM 2020 nærmer seg med stormskritt, og nå er kampoppsettet klart for sommerens fotballfest.  For Norge venter play off i mars, og dersom vi kvalifiserer oss havner vi i gruppe D sammen med England, Kroatia og Tsjekkia. Gruppen avgjøres på klassisk fotballgrunn med London og Glasgow som vertsbyer.

Hvis Norge går videre til EM vil vi i Steve Perryman Sport Travel tilby pakkereiser til samtlige destinasjoner, men allerede nå har vi spesialpakker til de som ikke vil vente til mars og dermed risikere at pakkene blir utsolgt. 

Fredag 19. juni møter Norge, hvis de kvalifiserer seg til EM, England på Wembley stadion. Uansett om Norge går videre eller ikke, vil dette være en av turneringens heteste kamper med 90 000 tilskuere på tribunen. Vi tilbyr derfor allerede nå en pakke til London som inkluderer reise, overnatting og en fantastisk opplevelse på kampdagen.

Begynn din reise til England ved å fylle inn nedenstående skjema, og vi vil deretter ta kontakt for å skreddersy din EM-reise. Dersom du er interessert i andre pakkereiser til EM, kan du også registrere det i skjemaet.

* = obligatoriske felt.