Fotballtur

Champions League

Fotballtur Champions League

1. Velg din kamp
2. Sett sammen turen din
3. Bekreft og bestill
Enkel bestilling Din personlig skreddersydde reise
Nummer 1 innen fotballturer Spesialisten siden 2004
Tydelig og presis Ingen skjulte kostnader


Fotballturer til kamper i Champions League

Kom og se kremen av fotball på en Champions League-kamp

Champions League er den mest prestisjefylte klubbturneringen. De 32 beste europeiske klubbene møter hverandre her hvert år. Fotballturer til Champions League-kamper er utrolig populære. Det er ingenting mer fantastisk enn å se favorittlaget ditt stille opp på den mest populære cupturneringen i verden.

Champions League ble grunnlagt i 1955 og var tidligere kjent som Europacupen. Turneringen inkluderte ikke gruppespill på den tiden. Champions League slik vi kjenner den i dag ble grunnlagt i 1992. Gruppespillet ble lagt til som deretter ble etterfulgt av knockout-spill over to grener. De 32 lagene er delt inn i åtte grupper på fire. De to beste lagene går deretter videre til knockout-stadiet. Klubben på tredjeplassen må da delta i Europa League.

Et visst antall klubber kan delta avhengig av hvor sterke de nasjonale ligaene er. Den engelske ligaen er for eksempel sterkere enn den nederlandske ligaen og de får derfor komme inn med flere klubber. Når det gjelder antall sammenlagte seire, leder spanjolene med 18, fulgt av med England (14) og Italia (12).

Fotballturer Champions League
 • De mest populære klubbene å dra på fotballtur til i Champions League
 • Andre klubber du kan dra på fotballtur til i Champions League
 • De mest minneverdige kampene i Champions League
 • Fakta om Champions League

De mest populære klubbene i Champions League

Hvert år konkurrerer de beste lagene om denne berømte cupen. Nedenfor finner du de mest populære klubbene i Champions League som vi tilbyr fotballreiser til. Champions League er det høyeste nivået der klubber kan konkurrere på den europeisk scenen. Det sier seg selv at fotballturer til Champions League-kamper også er ekstremt populære. For mange fotballfans er det en drøm som går i oppfyllelse å se favorittlaget deres prestere på denne scenen.

Fotballturer Real Madrid

Real Madrid

Real Madrid er den mest suksessrike klubben i historien etter å ha vunnet Champions League ved tretten anledninger. Hvis du ønsker å bestille en fotballtur for å se Real Madrid spille i Champions League vil du garantert få valuta for pengene.

Hvorfor en fotballtur til Real Madrid?

 • 'Los Blancos' er nesten alltid blant de sterkeste lagene i verden.
 • Madrid er en by som er kjent over hele verden hvor du kan nyte vakre parker, museer og en rekke gode restauranter.

Fotballturer til Real Madrid

Fotballturer liverpool

Liverpool FC

Liverpool er den mest suksessrike klubben fra England når det gjelder Champions League. De har til og med flere titler enn Barcelona etter å ha vunnet seks ganger. Liverpool har vært på fremmarsj den siste tiden og har også blitt en stormakt i Europa igjen med sin attraktive fotballstil.

Hvorfor en fotballtur til Liverpool?

 • "Du vil aldri glemme You'll never walk alone"-sangen på en kamp med Liverpool i Champions League.
 • Liverpool er også fantastisk for en storbyferie. Musikken i gatene, og de mange utmerkede pubene og restaurantene er en opplevelse i seg selv.

Fotballturer til Liverpool

Fotballturer FC Barcelona

FC Barcelona

Det er vanskelig å forestille seg et Champions League uten aggressive Barcelona. Med 5 seire er "Culés" fortsatt et godt stykke bak landsmennene Real Madrid, men Barcelona er med i kampen om å vinne cupen hvert år sammen med storklubbene. Et unikt skue når spillerne er i toppform.

Hvorfor en fotballtur til Barcelona?

 • Det er bare et spørsmål om tid før Barcelona vinner Champions League igjen.
 • Barcelona har en by som kan tilby alt. Vakre bygninger, parker, en nydelig strand og tapasbarer over alt.

Fotballturer til Barcelona

Fotballturer chelsea

Chelsea FC

Fotballturer til Chelsea er alltid populært. Her kan du se ekte toppspillere vise frem talentet sitt, takket være investeringen fra milliardæreieren Roman Abramovich.

Hvorfor en fotballtur til Chelsea?

 • Chelseas økonomiske ressurser er enorme. Toppspillere som har vist talentet sitt i andre klubber danner en all-star line up her.
 • London er et ekte metropol full av vakre severdigheter som Buckingham Palace og Westminster Abbey.

Fotballturer til Chelsea

Fotballturer manchester united

Manchester United

Fotballturer til Manchester United er fortsatt utrolig populære. Manchester United har ikke deltatt i Champions League så mye de siste ti årene, men når du ser dem spille på The Theatre of dreams, Er stemningen alltid usedvanlig god.

Hvorfor en fotballtur til Manchester United?

 • Man United har alltid et fantastisk lag med spillere du kan glede deg over å se.
 • Stadion og den rike historien til klubben er veldig imponerende. En fotballtur hit er noe du sent vil glemmes.

Fotballturer til Manchester United

Andre populære klubber i Champions League

Disse lagene deltar også ofte i Champions League sammen med de største klubbene. Dette betyr at Champions League er noe som kan glede alle, uansett hvilket lag du heier på.

Tottenham Hotspur fotballtur

Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur har blitt en uunnværlig del av Champions League de siste årene. Tottenham var overraskende finalister og spilte utmerket. Med litt flaks vil de vinne cupen og være blant de store toppklubbene i årene som kommer.

Fotballturer til Tottenham Hotspur

Arsenal fotballtur

Arsenal FC

Arsenal spilte 19 kamper på rad i Champions League frem til sesongen 2016-2017. Dette setter dem på nivå med Real Madrid. Arsenal leter nå etter veien tilbake.

Fotballturer til Arsenal

AC Milan fotballtur

AC Milan

AC Milan er den nest mest suksessrike klubben i million-dollar-ligaen etter å ha vunnet Champions League ved syv anledninger. Milaneserne prøver for tiden å finne veien tilbake til toppen, og det ser ut til å fungere!

Fotballturer til AC Milan

AS Roma fotballtur

AS Roma

De har ikke klart å kvalifisere seg til Champions League de siste årene, men AS Roma har vært stamkunder i gruppespillet de siste årene. Forhåpentligvis får vi snart se dem på hovedscenen igjen.

Fotballturer til AS Roma

Juventus fotballtur

Juventus FC

Alle trenere og spillere håper på å vinne Champions League-finalen, dette gjelder også Juventus. En fotballtur hit i Champions League garanterer en uforglemmelig opplevelse.

Fotballturer til Juventus

Atletico Madrid fotballtur

Atlético Madrid

Det finnes en supermakt som har vært i Champions League det siste tiåret, men de har ennå ikke vunnet trofeet. Real Madrid ble for mye for dem ved begge anledningene i finalen. Men det er bare et spørsmål om tid før Atletico vinner.

Fotballturer til Atletico Madrid

Inter Milan fotballtur

Inter Milan

Inter Milan ser ut til å funnet formen sin etter en del år i Champions League. Kan Inter Milan fortsatt gjenta triumfen 2009-10 mon tro?

Fotballturer til Inter Milan

De mest minneverdige kampene i Champions League

Disse kampene er grunnen til hvorfor folk bestiller en fotballtur for å se Champions League. Noen kamper vil leve i minnet ditt resten av livet. Spesielt hvis du har opplevd dette unike øyeblikket live. Vi kan garantere at de som opplevde disse kampene live, aldri kommer til å glemme dem. Hvis du bestiller en fotballtur til favorittklubben din, vil du også ha sjansen til å oppleve noe helt unikt.

Liverpool – Barcelona, semifinale 4-0 (2019)

FC Barcelona vant semifinalen hjemme 3-0 og var overbevist om at dette skulle gå deres vei. FC Liverpool fikk imidlertid en pangstart. De hadde allerede tatt en 1-0 ledelse da Henderson fulgte opp med en retur på sju minutter, og stadion eksploderte i liv og stemningen. Barca hadde flere muligheter med Messi og andre, men Liverpool hang på. Så kom det magiske byttet Wijnaldum itråkket inn på banen ved pause. Han scoret i det 54. minutt. Liverpool-fansen feiret fortsatt da Wijnaldum hamret inn til 3-0 bare et par minutter senere. Barcelona presset på, men det var Alexander-Arnold som scoret det avgjørende fjerde målet i det 79. minutt. Anfield gikk helt berserk.

Fotballturer til Barcelona
Fotballturer til Liverpool

Real Madrid mot Atletico Madrid, finalen 4-1 (2014)

Champions League finaler er alltid spennende, spesielt når det er byderby. Real Madrid hadde ikke vunnet en Champions League-finale på 12 år, så hele Madrid så frem til denne byrivaliseringen. Lillebror Atletico gikk foran i første omgang. Real prøvde å utligne gjennom Ronaldo, men det hjalp ikke. Så, langt inne i overtid var det Sergio Ramos som headet inn utligningen. Atletico hadde allerede cupen i grepet, men fortsatte så med å slippe inn tre mål i tillegg. De kom så nærme!

Fotballturer til Real Madrid
Fotballturer til Atletico Madrid

AC Milan mot Liverpool, finale 3-3 (2-3 på straffer) (2005)

AC Milan som inkluderte Clarence Seedorf og Jaap Stam var store favoritter i finalen. Fansen fikk svar på denne tilliten med et raskt mål i det andre minuttet fra kaptein Maldini. AC Milan var dominerende og hadde allerede 3-0 til pause etter at Crespo la til ytterligere to mål. Kampen så ut til å være over, og noen skuffede Liverpool-supportere hadde allerede forlatt stadion. Det som fulgte skulle bli et av de mest spektakulære comebackene i Champions League sin historie. Det umulige skjedde og Liverpool klarte å score tre ganger i løpet av seks minutter. Det var FC Liverpool som stakk av med seieren etter en nervepirrende straffesparkkonkurranse. En uforglemmelig kamp.

Fotballturer til AC Milan
Fotballturer til Liverpool

Bayern München mot Manchester United, finale 1-2 (1999)

En fotballkamp varer normalt i 90 minutter og tyskerne vinner som regel på ekstraomganger. Men i 1999 hadde Manchester United et legendarisk lag, med spillere som Beckham, Neville, Giggs og Jaap Stam. Der Rekordmeister tok ledelsen i det sjette minuttet takket være et frispark. Spillet fortsatte med deretter frem og tilbake, men ingen reelle sjanser ble faktisk skapt. Bayern var nærmest å score i andre omgang da de traff stolpen og et spark som traff tverrliggeren. Tre minutter med overtid ble lagt til og keeper Schmeichel gikk frem. Ballen nådde Giggs etter en nærkamp, og han klarte å score. Manchester United ble tildelt nok en corner med ett minutt igjen av overtid som ble tatt av Beckham og Solskjær scoret for å se Mancunians vinne finalen på tre minutter!

Fotballturer til Bayern München
Fotballturer til Manchester United

Fakta om Champions League

Skal du på fotballtur til Champions League med vennene dine? Vi har samlet en rekke overraskende fakta slik at du er godt forberedt.

Vinnere med tre klubber

Clarence Seedorf er den eneste spilleren noensinne som har vunnet cupen i tre forskjellige klubber. Han gjorde dette med Ajax (1995), Real Madrid (1998) og AC Milan (2003 og 2007).

Flest opptredener

Iker Casillas har denne rekorden etter å ha spilt 181 kamper i Champions League. Dette kan snart endre seg, siden Cristiano Ronaldo ligger bare to bak.

Trofeet

UEFA eier den eneste cupen i denne konkurransen. Hvis et lag vinner Champions League enten tre eller fem ganger, vil de motta en eksakt kopi til troféskapet sitt.

Athen

Athen er den eneste byen i verden hvor tre lag spilte i Champions League i samme sesong. Disse var Olympiakos, Panathinaikos og AEK Athen. Ikke engang London kan måle seg med dette.

Det raskeste målet

Rekorden for raskeste mål i Champions League tilhører Roy Makaay. Han klarte å sette ballen i nettet etter 11 sekunder da han spilte for Bayern München mot Real Madrid i 2007.

Flest hat-trick

Lionel Messi har rekorden for flest scorede hat-tricks i Champions League med fem. Luiz Adriano fra Shakhtar Donetsk er den eneste spilleren som noensinne har scoret back-to-back hat-trick.

Den mest sette sportsbegivenheten

Champions League er den mest sette sportsbegivenheten i verden. Finalen 2012-13 mellom Bayern München og Borussia Dortmund er tidenes mest sette med 360 millioner seere.

Mål i finalen

Cristiano Ronaldo er den første (og eneste) spilleren som satte ballen i nettet i tre Champions League-finaler. I 2008 med Manchester United og deretter i både 2014 og 2017 for Real Madrid.