Alle klubber som er tilgjengelig for fotballturer

De mest populære klubbene for fotballturer

For å gjøre livet ditt enklere, har vi listet opp de mest populære klubbene for fotballturer nedenfor. Med FotballTravel, er du alltid garantert sitteplasser ved siden av hverandre på stadion. I tillegg, gir vår SGR garanti deg alltid en finansiell sikkerhet på din forhåndsbetaling. Velg den favorittklubben du ønsker å ta en fotballtur til og finn ut hvorfor tusenvis av andre har bestilt gjennom FotballTravel.no

De mest populære fotballturene via land

Fotballturer Spania

Fotballturer England

Fotballturer Italia

Alle fotballturer til Spansk klubber

Spania er det ultimate landet å å nyte toppfotball i. Dette, kombinert med det attraktive klimaet, betyr at fotballturer til Spania er svært populære. Nyt solen, finn deg en utendørs bar, og bestill deilig tapas. Før avsparket kan du nyte litt spansk gjestfrihet i en cervecerías rundt stadion. En fotballtur til Spania er den perfekte storbyferien.

Alle fotballturer til Engelsk klubber

Premier League er verdens rikeste liga, og har derfor åpenbart mange toppklubber. Engelskmennene har en rik fotballhistorie, og mye av supporterkulturen oppstod også av dette. For mange mennesker er en fotballtur til en engelsk klubb en drøm. Dette starter selvfølgelig på en pub før kampen der du kan synge sammen med andre supportere. En fotballtur til England er noe du vil huske resten av livet.

Alle fotballturer til Italiensk klubber

Den italienske A-serien har nylig blitt populær for fotballturer. Som land er Italia perfekt for å kombinere en fotballtur med den rike kulturen, det fantastiske middelhavsklimaet og enestående matkultur.

Andre klubber

Utenom de store ligaene, tilbyr vi også turer til Tyskland. I Frankrike er fotballturer til PSG ganske populære. Celtic og Rangers er de skotske klubbene vi har i vår liste.